torstai 23. heinäkuuta 2020

YAMK -tutkinto taskussa

Kesäkuun puolessavälissä saapui tutkintotodistus, joka kertoi minun suorittaneen sosiaali- ja terveysalan ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen tutkinto-ohjelmassa päivämäärällä 18.6.2020. En ole mistään viime aikoina ilahtunut näin paljon. Toki tiesin, että kaikki on valmista ja odottelen ainoastaan tapahtuman todentavaa virallista paperia, mutta silti tunnelma oli jännityynyt avatessani kirjekuoren.

Tämän tutkinnon läpivieminen on ajoittain ollut kovaa uurastusta, koska matkalle on mahtunut uuden työpaikan alati vaihtuvat haasteet vuosina 2017-2020, mutta myös muun muassa työttäreni puheenparannusleikkaus huolineen ja toipumisaikoineen.

Tänä keväänä kaikki kuitenkin huipentui mielenkiintoiseen opinnäytetyöprojektiin ja kypsyysnäyte sekä muut valmistumisen muodollisuudet sujuivat hyvin.

Ja ennenkaikkea, tavoitteeni mukaisesti pystyin siirtymään kesän kynnyksellä opintojen parista puutarhahommiin. Nyt jo kesälomankin on vietetty viimeistä viikonloppua lukuunottamatta ja paluu työelämään on edessä maanantaina.

Kyllä opinnot kehittävät ja antavat uusia näkökulmia ihmiselle. Minulla se on ylläpitänyt myös tätä kirjoittamisen kulttuuria blogin myötä. Nyt on kuitenkin aika keksiä muita kirjoituksen aiheita tälle syksylle. Ehkä kaivan esille kirjaluonnoksen, joka on uinunut pöytälaatikossa vuosikausia.

Kiitos ja kumarrus tämän tutkinnon osalta! Done!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti